Tabletlessen in Poortugaal!

De brinkhoeve
30
Aug 2017

Vanaf woensdag 13 september starten de lessen weer op de plek waar alles ooit begon: Poortugaal! Lees hieronder het krantenbericht in De Schakel Albrandswaard.

Start

Vorig jaar begonnen studenten van De Hogeschool Rotterdam met het idee om tabletlessen te geven aan senioren. Dit begon allemaal in De Brinkhoeve waar toen veel senioren werden geholpen. Inmiddels is het bedrijf door de grote vraag naar deze lessen uitgegroeid naar Noord-Holland en Noord-Brabant. Aangezien het allemaal begon in Poortugaal organiseert De Tablet Student in september nieuwe tabletlessen, u kunt daar bij zijn!

Heeft u een tablet gekregen voor uw verjaardag of heeft u er zelf één aangeschaft, maar heeft u moeite met het bedienen ervan? Lees dan verder!

Senioren

De lessen zijn bedoeld voor 50+er’s die problemen ervaren met hun tablet. In de lessen die De Tablet Student geeft komt van alles aan bod. Vooral praktische zaken worden uitgelegd, zoals simpele handelingen als verbinding maken met WIFI en uitleg van de knopjes. Daarnaast kunnen de senioren na de cursus e-mailen met familieleden en foto’s en video’s maken. Niet onbelangrijk: Het maakt niet uit welke tablet u heeft.

Idee

Het idee voor De Tablet Student is ontstaan uit twee problemen van deze tijd. Veel senioren hebben moeite met de steeds sneller veranderende technologie. Dit is niet meer dan logisch, aangezien er in de afgelopen jaren gigantische veranderingen hebben plaatsgevonden op technologisch gebied. Senioren zijn er simpelweg niet mee opgegroeid. Wij als jonge studenten zijn dat wel en willen deze kennis graag delen met onze senioren. Wij van De Tablet Student zijn namelijk van mening dat u nooit te oud bent om te leren! Heeft u andere apparaten zoals een smartphone of computer waar u mee geholpen mee wilt worden? Geen probleem! De Tablet Student geeft namelijk ook privélessen aan huis.

Datum, tijd & adres (De Brinkhoeve)

Vanaf woensdag 13 september 2017 wordt er iedere week vanaf 15:30 uur groepsles gegeven in het gebruik van een tablet. De lessen vinden plaats in een zaal van De Brinkhoeve en worden gegeven door studenten. Voor meer informatie, bel naar 010-2613610. Bij interesse voor deelname kunt u zich zowel telefonisch als per mail opgeven (info@tabletstudent.nl). Let op! Vol = Vol, geef u daarom snel op!

Party en cultureel centrum De Brinkhoeve, Kerkstraat 12, 3171 GG Poortugaal

De Brinkhoeve

TAGS:

OVER DE AUTEUR

Givan
Givan is de mede-oprichter van De Tablet Student.

Laat een reactie achter!