De Tablet Student valt opnieuw in de prijzen!

23
Jun 2017

Nadat al vele keren is gebleken dat De Tablet Student het erg goed doet op start-up wedstrijden, heeft het bedrijf ook dit jaar weer besloten om mee te doen met de start-up wedstrijd van de Haagse Hogeschool.

Vorig jaar gingen Leon Blaak en Givan Hieralal (eigenaren van De Tablet Student) daar nog weg met de publieksprijs van €1000,- en erg veel media-aandacht. Dit jaar deed het personeel van De Tablet Student dat opnieuw, maar dan met de eventprijs van €250,-.

Van links naar rechts: Emmelie de Jong, Ard Vermaat & Elise Bijl
”Het blijft een erg groot succes de start-up wedstrijden. Daarbij vinden wij het erg leuk om te zien dat deze prijs dit jaar is gewonnen door drie mensen van ons personeel. Het is erg fijn om te zien dat wij onze passie hebben kunnen overdragen aan ons personeel. Wij zijn volgend jaar ook zeker weer van de partij op de Haagse Hogeschool” zegt Givan Hieralal.

Waarom winst?

De reden van deze prijs, komt door de enorme groei van het bedrijf die zij het afgelopen jaar hebben gemaakt. Zo is De Tablet Student van een aantal klanten naar tientallen klanten gegroeid en heeft het bedrijf op dit moment al meer dan 300 lessen gegeven in Zuid-Holland. Op dit moment zijn wij zelfs van plan om uit te breiden naar de regio Noord-Holland, om het ook hier tot een groot succes te maken.

Andere prijzen

Niet alleen stond de ”De Meest Hybride Student-Ondernemer” als wedstrijd op de planning voor dit jaar, maar is het bedrijf ook nog in de race voor een andere wedstrijd. Namelijk voor de wedstrijd ”Het beste idee voor hulp en zorg” in de gemeente Loon op Zand. Ook hier maakt De Tablet Student een erg goede kans en hopen zij op 25 juni te laten weten of zij behoren tot een van de winnaars.

De Tablet Student houdt u op de hoogte!

OVER DE AUTEUR

Givan
Givan is de mede-oprichter van De Tablet Student.

Laat een reactie achter!