De Tablet Student valt wederom in de prijzen!

30
Oct 2016

 

De Tablet Student valt wederom in de prijzen!

De Tablet Student is na een heerlijke zomerstop weer keihard aan de slag om alle senioren te helpen met hun tablet en smartphone. Even een korte uitleg over het bedrijf:

De Tablet Student is opgezet door studenten van de Hogeschool Rotterdam. Het idee is ontstaan uit twee grote problemen die leven in de maatschappij. Namelijk eenzaamheid onder ouderen en problemen bij ouderen om bij te blijven met de steeds sneller veranderende technologie zoals het gebruik van een tablet.

 De Tablet Student heeft na het winnen van meerdere start-up wedstrijden bewezen een gouden concept in handen te hebben. Zo besloten wij om op 26 oktober opnieuw deel te nemen aan een wedstrijd voor Start-ups: “De Meest Hybride Student-Ondernemer 2016”, opgezet door De Haagse Hogeschool. En met succes! Leon en Givan pakte de publieksprijs, maar liefst 1000,- euro en media-aandacht. Nu ook de eerste stap in Den Haag is gezet wordt probeert het bedrijf hierna toe uit te breiden. “Het is altijd mooi om een bevestiging te krijgen voor het harde werken” zegt Givan. Het doel is om snel groei te creëren en nog meer senioren te helpen!

 Op de hoogte blijven van onze vooruitgang? Houd dan onze Facebookpagina in de gaten!

OVER DE AUTEUR

Ard Vermaat
Ard loopt stage bij De Tablet Student. Hij houdt zich vooral bezig met het schrijven van blogs en de uitbreiding van het bedrijf.

Laat een reactie achter!