Grote winst voor De Tablet Student bij ”Het beste idee” van Loon op Zand.

28
Jun 2017

Enige tijd geleden maakte het bedrijf bekend dat zij in de race waren voor een wedstrijd. Dit is de wedstrijd ”het beste idee voor hulp en zorg” die werd georganiseerd door de gemeente Loon op Zand.

Over de wedstrijd

Tijdens de start in mei namen er 151 bedrijven deel aan deze wedstrijd. Uiteindelijk behoorde De Tablet Student tot de laatste 31 bedrijven die nog kans konden maken op €20.000,- aan subsidie.

Givan Hieralal en Leon Blaak (eigenaren van de jonge onderneming) spraken al vol vertrouwen vorige maand. “Wij maken een erg grote kans om deze wedstrijd te winnen. Op meerdere wedstrijden bleek ons bedrijf al een groot succes en zo hebben wij ook meerdere prijzen gewonnen. Natuurlijk blijven wij ons inzetten voor de senioren, om zo de eenzaamheid te verminderen. Doormiddel van dit soort wedstrijden brengen wij dit probleem onder de aandacht”, zo sprak eigenaar Leon Blaak.

Wij spraken Givan Hieralal na de prijsuitreiking op zondag 25 juni, ”Allereerst wil ik graag iedereen bedanken die zijn aandeel heeft gehad om deze wedstrijd te organiseren. Natuurlijk wil ik ook de mensen bedanken die op ons hebben gestemd en hiermee het vertrouwen in ons laten zien. Wij zijn ontzettend blij dat wij mochten deelnemen aan deze wedstrijd. Maandenlang hebben wij naar deze prijsuitreiking toegeleefd en gelukkig niet voor niets. Niet alleen is dit voor ons bedrijf erg goed dat wij deze prijs hebben gewonnen, maar hopen wij ook zoveel mogelijk senioren in de gemeente Loon op Zand te kunnen gaan helpen. Nogmaals bedankt!”, aldus de woorden van Givan Hieralal.

“Winnaars het beste idee voor hulp & zorg”

In de media

Het winnen van de prijs viel goed bij de pers. Zo schreef het Brabants Dagblad en De Duinkoerier over de wedstrijd. Bekijk het via onderstaande links:

Artikel in Brabants Dagblad: http://www.bd.nl/loon-op-zand/loon-op-zand-kiest-het-beste-idee~a4a58b4d/

Artikel in De Duinkoerier (Krant in Loon op Zand): https://issuu.com/uitgeverij/docs/dkb_20170628

Meer goed nieuws!

Er is natuurlijk nog meer goed nieuws. In de vorige blog werd namelijk al benoemd dat het bedrijf wil gaan uitbreiden naar Noord-Holland. Op dit moment worden er nog grote voorbereidingen getroffen om De Tablet Student, ook in Noord-Holland een groot succes te laten worden. Naar alle verwachting zullen zij in september hier gaan beginnen en zijn de eerste afspraken al gemaakt met verzorgingshuizen en verpleeghuizen.

Komende tijd zullen jullie hier ongetwijfeld meer over te

horen krijgen!

 

OVER DE AUTEUR

Givan
Givan is de mede-oprichter van De Tablet Student.

Reacties (1)

DennisJuly 4, 2017

Niets is vanzelfsprekend, maar Wat een startup! Een perfect ondernemers idee combineren met een ander maatschappelijk is inderdaad een goede combinatie. Dat blijft niet onopgemerkt en het enthousiasme en harde werken wordt dan terecht beloond.

Laat een reactie achter!