De Tablet Student

De Tablet Student is opgezet door studenten van de Hogeschool Rotterdam. Het idee is ontstaan uit twee grote problemen die leven in de maatschappij. Namelijk eenzaamheid onder ouderen en problemen bij ouderen om bij te blijven met betrekking tot de steeds sneller veranderende technologie zoals het gebruik van een tablet.

De Tablet Student biedt lessen aan in het gebruik van een tablet. Dit doen wij zowel in groepsverband als individueel. Voor ieder wat wils dus. De lessen die wij geven zijn van informele aard en het persoonlijk aspect daarbij is voor ons van groot belang. Bij groepslessen komen senioren samen en leren zij elkaar dus kennen. Bij individuele lessen komen 1 a 2 vaste personen bij een cliënt langs om de les te geven. Hierdoor wordt een persoonlijke band gecreëerd en is er te allen tijden ruimte voor een persoonlijk gesprek. Wij werken geduldig en zijn betrouwbaar, De Tablet Student denkt altijd met u mee en is transparant.

Onder het motto “Nooit te oud om te leren” is De Tablet Student begonnen met het geven van lessen in het gebruik van een tablet. Het bedrijf is in september 2015 opgericht.

 

Missie

De missie van De Tablet Student is om de eenzaamheid onder senioren tegen te gaan door het inzetten van technologie.

 

Visie

De visie van het bedrijf is om in héél Nederland actief senioren te ondersteunen op het gebied van technologie. Dit wilt het bedrijf doen door jong en oud samen te brengen en studenten de kans te bieden op een leerzame (bij)baan. Daarnaast vindt het bedrijf het belangrijk om samen te werken met lokale partijen en lokale studenten, om zo een hechte band te creëren met hun klanten.

Givan Hieralal

Toen wij in het tweede jaar van onze studie te horen kregen dat we een eigen bedrijf op mochten starten twijfelde ik niet. Ik wilde ondernemen met een doel. Uiteindelijk is het een maatschappelijk doel geworden. Ik ben zelf erg blij dat De Hogeschool Rotterdam ons deze kans gegeven heeft. Ik hoop dat het bedrijf nog lang blijft bestaan en dat wij veel mensen kunnen helpen. Binnen het team ben ik verantwoordelijk voor de marketing en voor de planning. Daarnaast ben ik altijd bereid om vragen te beantwoorden of om een les te geven.

Onze studenten!

Elise Bijl
Student Communicatie
Hoi! Ik ben Elise, met veel plezier en een hoop gezelligheid geef ik tabletles. Zo hoop ik ouderen van digibeet tot iets minder digibeet te laten voelen.
Emmelie de Jong
Student communicatie
Ik ben Emmelie en studeer Communicatie. Ik houd van sporten, vooral balsport en ik speel ook graag gitaar. Verder ben ik dól op bruin leer en word ik gelukkig van chocolade. Ik fiets graag, zeker in de lente!
Ami Wilgehof
Student Trade Management
Mijn naam is Ami, 24 jaar en tabletlessen geef ik al een tijd. Ik hoop zo veel senioren te helpen!
Thea Breedveld
Student logistiek
Hoi! Mijn naam is Thea, ik ben 18 jaar en ik studeer Logistiek aan de Hogeschool Rotterdam. Naast mijn studie heb ik veel vrije tijd en geef ik graag les bij De Tablet Student. Lesgeven geeft veel gezelligheid en dat is voor mij het belangrijkst!
Carolina Tupiza
Student bedrijfseconomie
Mijn naam is Carolina. Ik ben een derdejaars studente aan de Erasmus Universiteit, waar ik Economie en Bedrijfseconomie studeer. In mijn vrije tijd speel ik piano en doe ik aan sport. Ik vind het ook leuk om met mijn vrienden af te spreken en verder houd ik van reizen.
Rinse Deinema
Student Commerciële Economie
Mijn naam is Rinse Deinema, ik ben 23 jaar oud en ik studeer aan De Hogeschool Rotterdam. Ik houd van muziek en ben een liefhebber van moderne kunst.
Zico Bakker
Student Game Architecture en Design
Mijn naam is Zico, 22 jaar en momenteel student aan NHTV waar ik Game Architecture en Design studeer. Ik breng anderen graag moderne dingen bij, aangezien ik het leuk vind om over geleerde onderwerpen te praten!
Hannah Koning
student gezondheidswetenschappen, beleid & management
Hoi! Ik ben Hannah, 18 jaar en ik studeer gezondheidswetenschappen, beleid & management aan de Erasmus Universiteit. Ik vind het erg leuk om anderen te helpen en ik hou erg van gezelligheid. Daarom geef ik ook graag les bij De Tablet Student !
Anne van Loon
Student Crisis and Security Management
Hoi! Ik ben Anne, 25 jaar en ben op dit moment aan het afstuderen voor de master Crisis and Security Management. Ik vind het leuk om een bijbaan te hebben waarbij ik mensen kan helpen en daarom geef ik graag les bij de Tablet Student.
Niels Schumacher
Stagiair De Tablet Student
Hallo! Mijn naam is Niels Schumacher, vanaf september 2017 loop ik stage bij De Tablet Student. Naast de sales vind ik het ook erg leuk om lessen te geven.

Deel uitmaken van dit gezellige team?

  • Flexibele werktijden
  • Werken met een leuk team
  • Goed voor op je CV & ervaring